maanantai 31. joulukuuta 2012

Happy New Year!

Happy New Year everyone! Mun 2012 vuosi oli mieletön ja kasvoin henkisesti enemmän kuin koskaan. Sain älyttömän ihania uusia ja elinikäisiä ystäviä, sain toisen perheen ja kodin, musta tuli itsenäinen ja onnellinen, nauroin, itkin, löysin itsestäni uusia puolia, selviydyin monista vaikeuksista, pysähdyin miettimään monen monta kertaa kuinka onnekas olen ja nautin pienistä asioista. Mitään en viime vuodesta kadu, mutta on niiiin valmis vuodelle 2013! Have a good one, bye(8 10 kommenttia:

 1. Upeaa uutta vuotta! Uusia tarinoita odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Oon ite kans lähös tänä vuonna vaihtoon exploriuksen kautta! :) Kirjottelen blogia nyt ja sieltäkin joten kurkkaa jos kiinnostaa!

  http://emmaa-lifeisforliving.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. yli kiva blogi sulla !:) btw miten/millä saat muokattua kuten tuos sun banneris näkyy haaleesti Amerikan lippu kuvan päällä ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) ömm muistaakseni muokkasin sen picmonkeylla, se on netis oleva ilmanen muokkausohjelma :)

   Poista
 4. Minkä järjestön kautta sä menitkään vaihtoon ja paljon se suunnilleen vuodessa sulla maksaa (jos yhtää muistat)? :) Mietin vaan, koska itekin oon nyt ajatellu tota vaihtoo iha tosissaan nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon Exploriuksen kautta ja heille piti maksaa reilu 7 tonnia, yhteensä tää vaihtovuos on varmaan jonku kymppitonnin :) Exploriukseen oon ollut tosi tyytyväinen, että suosittelen sitä! Lähe ehdottomasti jos on tilaisuus :)

   Poista
 5. Tää sun blogi on tosi ihana!:) ja kui paljo aikasemmi sä lähetit sen hakemuksen sinne niiku ennen sitä amerikkaa lähtöä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin! Lähetin sen Marraskuun ihan lopulla ja seuraavana Elokuuna lähdin :)

   Poista