lauantai 5. tammikuuta 2013

Wherever you go, just always remember that you got a home for now and forever

Juhuu! Mä oon taas kipeenä niinkuin olin joululomankin.. So much fun yeaah. Hostäippäkii on kipeenä  ja uutisten mukaan koko Utahissa on flunssa-aalto. Jokaikiseen lihakseen sattuu ja tuntuu, että pää räjähtää, joten koko päivän oon vaan makoillut sängyssä. Täällä ei oo kiva olla kipeenä, kun haluis olla vaan kotona isin ja äipän palveltavana, mut on nääkin onneksi aika hyvin huolta pitänyt haha :) Meillä alkoi täällä koulu jo keskiviikkona, joten kolme päivää ehdin olla jo koulussakin. Eilen aloitin indoor trackin koulussa! Juoksen sprinttejä ja viestiä, treenit on joka arkipäivä koulun jälkee. Kävin myös ns. treffeillä eilen. Uusi vuosi oli suht tylsä, mentiin tyttöjen kanssa Helenan luo kun sen hostsisko piti 'pippalot', mut illan kohokohta oli kun pelattiin guitar herota ja katottiin telkusta pallon pudotus New Yorkissa, joten siitä voi päätellä kuinka kovat pippalot olikaan. Toivottavasti sielläpäin on tervettä porukkaa ja teillä oli kiva uusi vuosi, adios! 
Joululoma meni melkein kokonaan scrapbookatessa!
1 & 2. Viimisenä lomapäivänä käytiin perheen kanssa keilaamassa 3. Jazmine on pitäny mulle seuraa tän päivän :3 4. Hostisi kävi hakees mulle ja hostäipälle Jamba Juicest, ku oikee mikää muu ei maistu hyvälle :D Toi on joku sekotus eri marjoist ja hedelmist. 

Joëlle (Sveitsi) , Anni, meiksi ja Helena (Norja)!2 kommenttia:

 1. Apua toi scrapbook on mun ikuinen haave, mistä hankit noi ja paljonko suunnillen maksaa?

  http://masteringliving.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain joulupukilta :3 täällä oli ennen joulua semmosessa hallissa myynnissä pelkkiä scrapbook tarvikkeita niin suurin osa on ostettu sieltä, sitten Hobby Lobbyssa on ainakin myös noita! Hmm scrapbookkaaminen on suht kallista puuhaa et joku melkeen satanen varmaa menny mun scrapbook juttuihin.

   Poista