maanantai 8. lokakuuta 2012

Homecoming

Homecoming viikko ohitse! Maantantaina oli Hat day, tiistaina Pirate day, keskiviikkona ei ollu koulua ollenkaa, torstaina Retro day ja perjantaina Blueout! Torstaina myös oli joku band battle ja colorfest koulun jälkee ja käytii McCadenkans se band battle kattomassa. Perjantaina oli homecoming futispeli, mistä on alempana kuvia. Menin sinne Joellen kans, joka on Sveitsistä ja sit mun kaveri Michael, joka on Saksasta tuli sinne munkaa ja oltii kahen muun saksalaisen Timin ja Arnen kanssa. Ennen peliä meidän koulun maskotti Melvin hyppäs helikopterista laskuvarjollaan näyttävästi kentälle :D Voitettiin peli 33-0, joten oli aika tylsä peli :D Oli kuitenkii hauskaa ja sen jälkee mentiin Michaelinkaa Atro Burgeriin syömään. 

Lauantaina oli sitten kauan ootettu homecoming dance! Täällä on tapana, että ensin on daydate, joten mentiin luistelemaan! Yleensä Suomessa oon se kaikista surkein, mut tällä kertaa olin paras jeeij.. :D Muutamalle toi oli eka kerta, joten oli tosi hauskaa! Sen jälkee kaikki meni koteihinsa valmistautumaa ja ku tulin suihkusta nii huomasin, että 1 tunti aikaa, joten pienoinen kiire ja paniikki iski :D Mentii hostmaminkaa sen siskolle, joka asuu tos ihan vieressä. Hostäiskä laitto kiharsi mun hiukset ja lakkasi kynnet samaa aikaa ku sen sisko meikkas mut :D Sit kiireellä kotiin pukeutumaa ja viimeistelemää kaikki. Tim tuli hakemaa mut ja otettii muutama kuva, siitä Haydenin luokse ottamaa lisää kuvia ja sen jälkee mentiin Rivertoniin syömään Chili's nimiseen ravintolaan. After that Binghamiin ja siellä taas lisää kuvia, mitkä saan myöhemmin ja sit tanssittiin pari tuntia. Tytöillä oli toosi upeita mekkoja ja poitsut näytti tosi komeilta! Dancen jälkee nopsast kotii vaihtaa lökärit ja huppari päälle ja sit mentiin Alecin luokse. Siellä oli ulkotuli ja paistettii vaahtokarkkei ja tunkastii niit pipareitten välii ja niitten nimi on s'mores, oli nannaa. Kokonaisuudessaan oli siis fun day, vaikken ketää entuudestaa tuntenukkaa :D Huomatkaa Suomen lippu!!!6 kommenttia:

 1. Nain ton mekon tanaa ku olin ettii mulle mekkoo! Toi on ihana! Ja oot tosi kaunis :)!

  VastaaPoista
 2. vähä ootte söpö pari ollu! :-)

  VastaaPoista
 3. vooii oletpas ollut kauniina serkkuseni <3 ja oon vähä pettyny ku viel ei ainakaa huomaa et kilois ois tullu lisää.. (8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi kiitos rakas<3 ahaha itseasias niitä läks vähän tänne tulles mut eiköhän niitä oo mukavasti kertyny ens kesään mennessä :) älä huoli!

   Poista