lauantai 20. lokakuuta 2012

Gardner Village

Heipsu! Perjantaina käytiin Gardner Villagessa nii kaikki paitsi viiminen kuva on sieltä. Se on pieni village, johon on tuotu Utahin vanhimmat rakennukset ja jos oikein ymmärsin nii ne asukkaat ketkä on Utahiin ensimmäisenä tullut nii on rakentanut ne. Nyt ne rakennukset on pieniä kauppoja ja näin Halloweenin aikaan siellä oli kaikkee Halloweenkrääsää ja jossain kaupoissa oli jo joulutavaroita. Ideana oli etsiä kaikki noidat sieltä kylästä ja kirjottaa lapulle minkä kaupan vieressä ne oli ja jos löysi kaikki niin sai piparin :-D Esim. tossa toisessa kuvassa näkyy pari noitaa. Joistain kuvista voitte myös huomata, että jotkut lapset sekä aikuiset olivat pukeutuneet noidiksi. Se on hassua miten nää on niin innoissaan kaikista tapahtumista! 

4 kommenttia:

 1. Moi! Mun on ihan pakko kysyy yhtä juttua. Olin jossain Exploriuksen infotilaisuus jutussa, ja sit siellä oli sellanen small talk-juttu. Oon aina aluks vähän ujo ja istuin siellä jotenki silleen, että kukaan ei ollu oikeen siinä lähellä, ja en sit saanu oikeen puhuttua kellekkään paitsi yhelle vanhalle vaihtarille.. Mietin vaan, että ootko niinku luonteeltas sellanen puhelias ja ulospäinsuuntautunu, ja tiiätkö onko vaihtarit yleensä sellasia puheliaita ja ulospäinsuuntautuneita vai onko siellä joukossa joitain vähän ujojaki? En oo siis ite vielä hakenut tai mitään, mut oon suunnitellu hakevani ja pelkään just et mua pidetään liian ujona, vaikka oon vaan aluks aina sellanen vähän hiljanen ja ujo. Sori, ku kyselen tällee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Hyvä vaan että kysyit! Suomessa mä olin semmonen ihminen, että kavereiden kanssa olin tosi puhelias mut ku tapasin uusia ihmisiä nii alko ujostuttamaan samantien. Exploriuksen lähtövalmennuksessa huomasin, että siellä on vaihtareita ihan joka lähtöön! Vielä paremmin eroja huomasi New Yorkissa Soft Landing Campilla. Osa siellä tutustui lähes jokaiseen vaihtariin ja pölpötti minkä ehti, muutama oli aivan yksin ja suurin osa turvautui oman maansa vaihtareihin. Täällä mun koulussa oon kuitenki huomannut, että vaikka meitä on 10 vaihtaria ja kaikki on ihan erilaisia, niin kaikki on oppinut ettei täällä ole muita vaihtoehtoja kuin puhua ja tutustua ihmisiin. Suomalaisiin tapoihin ei tosiaan kuulu mennä puhumaan tuntemattomille, mutta kun ne kuulee että oot vaihtari Suomesta niin ne innostuu samantien. Amerikkalaiset varsinkin on semmosia, että hymyilet nätisti niin ne tulee jo samantien puhumaan :-D Oon siis sitä mieltä, että ujotkin pärjää täällä, mutta rohkeutta ja suomalaista sisua tarvii! Ja uskon, että ujoimmatki voi muuttua täällä, se on vaan itsestä kiinni :-) hah tulipas pitkä sepostus, toivottavast vähän autto!

   Poista
 2. ei vitsit kaikki naa sun kuvat nayttaa ihan superihanilta !!

  VastaaPoista