perjantai 10. elokuuta 2012

Vielä vähän aikaa

En tiiä uskotteko te, mutta mä en ainakaa nimittäin enää 7 PÄIVÄÄ!!! Vieläkään ei jännitä, mutta ajatukset ja tunteet on ihan jossain vuoristoradan pyörteissä. Missään vaiheessa ei oo tuntunu siltä, etten haluis lähteä, mut aina välillä mieleen tupsahtaa et mitenköhän aion selvitä 10 kuukautta ilman mun läheisimpiä ihmisiä. Mitä mä teen ilman Emiliaa, joka puhuu mulle järkeä, saa mut aina kokoomaan itteni ja tarvittaessa itkee silmät päästä mun kanssa? Mitä mä teen ilman Jennaa, mun parasta kaveria, joka osaa tulkita mun jokaikisen ilmeen ja tietää millon olla vaan hiljaa ja halata? Entäs ilman Eevaa, joka on mulle ku sisko, vihaa samoja ihmisiä, omistaa samat outoudet ja toteuttaa mun kanssa kaikista kreiseimmät ideat? Tiiän, että tuun kyllä selviämään siitä, mutta miten? Ainakin toi vuos tulee kasvattamaa mua ihan älyttömästi henkisesti ja haha varmasti myös fyysisestikin. 



Suurin osa tuliaisista :-D 

Tää kuva kertoo paljon mun fiiliksestä.. 



7 päivääää
  

Teitä ihanuuksia on kertynyt jo yli 50! Kiva et noinkin monia kiinnostaa seurailla mun elämää :-D Kyselkää ja ehdotelkaa, jos tulee jotain mieleen :-)

6 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja kivoja kuvia! Mikä sai sut lähtemään vaihtoon? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Tuolla ekoissa postauksissa oon jotenki yrittänyt selittää, mut siis meillä on ollut joskus vaihto-oppilas nii sillon jo alko vaihtovuosi kiinnostamaan. Sit oon aina ollu kova reissaamaan nii nyt on loistava mahdollisuus olla joku muukin kuin turisti! En oikee osaa selittää perusteellisesti, tää vaan tuntu just oikeelta jutulta mulle :)

      Poista
  2. Voin sanoo et vika viikko menee tosi nopee :) mut uij onpa ihania tuliaisia, mä mietin just et mihin aikaan vois antaa ne kun ainaskaa en ekan päivän antanu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En epäile yhtään! :D no varmaa jos siinä ekan viikon aikana sais annettua nii ois ihan hyvä! :D

      Poista
  3. Heii! Saatko opintotukea ulkomaille?

    VastaaPoista