maanantai 20. elokuuta 2012

Täällä ollaan!

Noniii täällä ollaan, vihdoin!! Kerron mielenkiintosesta viikonlopusta vähä myöhemmin ku jaksan laittaa kuvat koneelle ja kirjotella muutenkin. Nyt oon siis hostfamilyn luona ja näitten talo on ihan älyttömän ihana! Mul on oma huone ja wc, jotka on molemmat tosi kivoja! Huoneet on hurjan korkeita verrattuna suomalaisiin taloihin. Tuun perheen kanssa tosi hyvin toimeen ja nää on ihan hirveen hauskoja :-D
1 aikaa hostfamily oli mua vastassa lentokentällä ilmapallojen ja Welcome Sofi kylttien kanssa! Sen jälkee käytii täällä talolla ja sitte mentii Zupaan syömää ja sit käytiin tapaamassa jotain koulun tyyppiä, joten nyt oon kirjoilla Binghamin High Schoolissa. Se nainen kertoi, että koulussa on 10 vaihto-oppilasta ja siellä on mun lisäksi toinenkin suomalainen!! So cooool. Sitte tultii takasin tänne ja tehtiin Lisan kanssa snickerdoodle pipareita neighborhood partyihin. Tässä naapurustossa ne juhlat on jokavuotinen kesänlopettajaisjuhla, johon kaikki tuo jotain syötävää ja sit nää vaa hengaa tossa tien laidalla. Ei ollu kuitenkaa ihan semmoset ku oletin, koska näillä oli ilmalla täytettävä vesiliukumäki hommetski lapsille tossa!??!!? Kuvia tulee myöhemmin. Tutustuin jo osaan naapureista ja kaikki oli tosi mukavia ja innoissaan. Juttelin pitempääkin naapurin Matthewn kanssa, joka on tosi mukava äijä ja se on myös junior. Nyt oon ihan toosi väsyny, koska vklp aikana ei tullu paljoakaan nukuttua ja kaikki on uutta ja pitää koko aika keskittyy puhumisee ja kuuntelemisee ja huhhuh ! Oon kyl onneks ymmärtäny melkee kaiken mitä mulle on puhuttu ja jos en oo ymmärtäny nii kaikki selittää kyl mielellää mulle et mitä mikäkii tarkottaa :-D Mun pitää vähä työstää mun englantia, mut Matt sano et puhun tosi hyvin jeee haha! Sain tuliaisetkii annettua ja oi mikä ihana tunne tuleekaa ku näkee kuin innoissaa noi on niistä! Parkerille ku toin suomalaisen pesäpalloräpylän nii se meni näyttämää kaikille naapureille ihan innoissaa sitä ja oli ihan et yeaah everybody's gonna be so jealous!! 

Elikkä kaikki on paremmin ku hyvin, palaillaan!(8 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tosi kivalta! Ajattelin ittekkin mennä sitten kun on riittävästi ikää, niin vaihtoon, ja oon tosi ujo.. Ootko säkin luonteeltas ujo vai puhelias? Jotenki innostuttaa lähtee ulkomaille vaihtoo(jos sinne ees pääsis), mut toisaalta taas vähän pelottaa.. Pelottiks sua kauheesti lähtee ja nähä sun hostperhe? Olitteko jo aikasemmin jutellu esim. skypessä tai jotain? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No riippuu aina vähän seurasta et oonko ihan hiljanen vai höpötänkö koko aika :-D Tääl ei tarvii kyl ite paljoo keksii ees puheen aiheita, koska kaikki kyselee koko ajan jotaa tai selittää muuten vaa, joten ei haittaa vaikka ois vähän ujompikin. Mä olin lähetelly emailii ja puhunu skypessä hostperheen kanssa jo aiemminkin, joten tänne oli helppo tulla :-) Ei mua sillee pelottanu, koska Suomessa sitä ei jotenkii ees tajunnu et on oikeesti lähössä 10 kuukaudeks pois :-D Lentokoneessa ku olin menossa Tukholmasta Lontooseen tuli semmonen fiilis et heeetkinen mitäs mä nyt oikee oon tekemässä... !?!? :DDd Ehdottomasti kannattaa lähteä vaihtoon jos on vaa mahollisuus siihen! :))

      Poista