perjantai 13. huhtikuuta 2012

Here we go

Heipsu ! Elikkäs oon 16 vuotias tytsy Haminasta ja lähdössä vaihtoon elokuussa. Järjestönä mulla toimii Explorius, mihin oon ollu tähän mennes tosi tyytyväinen. Monet muut innokkaat vaihtarit on ehtiny tehdä vaihtariblogin jo aikoja sitten, joten ryhdistäydyin nyt itekkii ja tämmösen sain aikaseks. Suuntana olis siis elokuussa Yhdysvallat ja siellä Utahiin :) Kaupunki South Jordan, joka on Salt Lake Cityn esikaupunkialuetta. Olin onnekas ja sain tietää kaupunki-, isäntäperhe- ja koulutiedot jo maaliskuussa. Perheeseen kuuluu isä, äiti ja 2 veljeä, sekä vielä koira :) ! Isäntäperheen kanssa ollaan jo pari kertaa juteltu skypessä, lähetelty e-mailia yms. ja tosi mukavalta perheeltä vaikuttaa. En malta odottaa sinne pääsyä!



Ennen Utahiin menoa pääsen viettämään kolme päivää New Yorkissa semmosella Soft Landing Campilla. Siellä pääsen tutustumaan myös muihin vaihtareihin. Nykkiin lennän siis 17.8. ja sieltä Utahiin 20.8. ja pois tulosta ei ole vielä mitään tietoa. New Yorkiin pääseminen on kyl yks unelmien täyttymys(8


 
we<3it

Pidän tätä blogia vähän ku päiväkirjana ittelleni, mutta kyselkää ihmeessä jos jotain tulee mielee, niin tutut ku tuntemattomatki :)

11 kommenttia:

  1. jes lisää exploriukselta lähtevii!:) voivitsi vähä oot onnekas ku oot saanu jo noin ajoissa perhetiedot! :D kuulostaa iha sairaan kivalta! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllää :) joo ihmettelin itekkii et noin nopeesti tuli tiedot! kiitos niin miustakii(:

      Poista
  2. Heippa, täällä olis toinen tuleva jenkkivaihtari! Itse olen kans lähdössä syksynä, mutta järjestönä mulla on EF :) Anyhow, jään saurailemaan tätä sun blogias :D

    Ja hei mulla on omassa vaitariblogissa sellanen lista mihin lisäilen muita '12-13 jenkkivaihtareita, niin aattelin kysyä että lisäänkö sunkin blogin siihen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moii, siinä tapauksessa täytyy käydä sunkin blogi chekkaamassa :) !
      Joo ilman muuta, lisää vaan(: sounds goood(8

      Poista
    2. Ainiin, liity ihmeessä lukijaks (:

      Poista
  3. Sun blogi löytyy nyt kans tuolta other exchangers -listalta! :)

    Ja hei tuolla listalla on myös aika paljon muiden Explorius vaihtareiden blogeja (osa ruotsinkielisiä) mutta kannattaa käydä chekkaamassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kiva :) aloinkii just selailemaa noita, toi onkii paljon kätevämpää löytää muita vaihtareita :D !

      Poista
  4. Mäki oon exploriuksen kautta lähös jenkkeihin, ja oon kyl niin kateellinen sulle kun oot saanu jos perhetiedot! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs kiva! Haha no mut just tuli exploriukselt postii ja siin sanotaa sijoitustietojen tulevan siin touko-heinäkuun paikkeil nii ei enää kauaa tarvii sunkaa toivottavast odottaa ;) !

      Poista
  5. Tonne kun pääsisi - kuolisin onnelisena.

    käy kurkkaamassa mun muotiblogiin,

    http://searchingforlbd.blogspot.com

    :)

    xx Heidi Caterina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nimenomaa :) jää toki lukijaks jos kiinnostaa, ja juu mie käyn :)

      Poista