tiistai 17. huhtikuuta 2012

But you better hold on

Eilinen ja tää päivä onkii menny melkeenpä kokonaa uuden kameran tutkiskelemiseen, koulujuttuihin sekä vaihtarihommien selvittämiseen. Oon menossa siellä jenkeissä kouluun nimeltä Bingham High School ja se on mun käsittääkseni aika iso koulu. Oppilaita on reilu 2 000 :D Mun toinen hostveli on onneksi samassa koulussa, joten pääsen sitte aina sen kyydillä kouluu. Matkaa ei kyl olis koululle kotoonta ku 2,3 mailii eli n. 3,7 kilometrii. Selailin ton koulun nettisivuja ja sieltä löyty vaikka mitä kivoja tunteja mihin aattelin mennä, tai ainakin yritän päästä! Lisäksi löysin ruokalistan ja sekin näytti erittäin makoisalta ;) Ja oli siellä jopa jotain muutakin ku sitä pitsaa ja hampparia :) 

Exploriukselta tuli kirje, jossa kerrottiin ryhmähaastattelupäivän olevan 15.6. viisumia varten. Onneksi sekin on nyt tiedossa, ettei tarvitse sitä varten panikoida. Oon lukenu aikasempien vuosien vaihtareitten kokemuksia tosta viisumin hankinnasta ja kaikki ei ollu ihan kivoja tarinoita :D Sekä 6.5. meen Espooseen lähtövalmennukseen, jonne tulee sitte muitaki vaihtareita! Innolla ootan et pääsen näkemää kaikkii muit hengenheimolaisia :) 


Niin ja kertokaa jos tulee mieleen postausehdotuksia :) ! 

5 kommenttia:

 1. Ää oon niin kateellinen sulle kun tiiät jo et mihkä meet eikä sul oo enää sillasta kauheet paniikkii perhetietojen saamisen kaa :D
  Saitko muuten tiedon perheestä puhelimitse, sähköpostilla vai etanapostilla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tytsyhän sai just omat perhetiedot! onnea viel siitä(: sähköpostissa tuli explolta viestii :)

   Poista
 2. hei mäki oon tulossa tonne ryhmähaastatteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeheees, hyvähyvä(: ! siellä nähää sitte(:

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista