maanantai 22. heinäkuuta 2013

Welcome Home

Kuvia mun tuliaispippaloista! Nääkin tosiaan oli jo reilu kuukausi sitten.. Oli ihanaa päästä näkemään kaikkia murusia taas, mutta monta kertaa huomasi kuin ulkona oon jostain jutuista ja siitä saakka on ollut semmonen olo, että kuulun jenkkeihin. Nyt tää elämä on lähtenyt joten kuten pyörimään taas eteepäin, tosin ihan eri tavalla mitä olin odottanut. Sydän leijailee vielä siellä Amerikan maan päällä ja pää on ihan sekasin. I don't know how to deal with this feeling so I'm not thinking about it. 
Mun kaverin hostveli oli täällä ja pääsin puhumaan taas englantia kunnolla. Oon huomannu että Suomeks saan ilmastua itteäni paremmin, mutta englantia puhuessa oon jenkkisophie ja tykkään itsestäni semmosena.9 kommenttia:

 1. Ihanat tervetuliaispippalot ja tosi kivoja kuvia!:) itsellä oli vasta läksiäiset viime vkl :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, toivottavasti otit ilon irti;)

   Poista
 2. SOFI SAATANA!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDD t. vihanen

  VastaaPoista
 3. Oon ite lähössä vaihtoon Utahiin 11 päivän päästä, oon lähössä Salt Lake Cityn esikaupunkialueelle, nii voisitko kertoa vähän minkälainen ilmasto siellä on vuoden ympäri ? Ja jotain muuta, mitä oisit ite halunnu tietää ennen lähtöä ? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wää huisin kivaa:) Ilmasto on siellä tosi kuiva, mutta löytyy kaikki samat vuodenajat niin kuin täälläkin :) Talvi on kylmä, muttei onneksi yhtä kylmä kun täällä. Kevät menee tosi nopeasti ja sit on semmoset suomen kesäsäät aika kauan, ja kesäheinäelokuun ajan on ahistavan kuuma! Ei nyt tule paljon mieleen mitä oisin halunnut tietää Utahista enemmän, siinäpä ehtii hyvin kyllä tutustua siihen paikkaan :) Mä otin kyllä liikaa talvivaatteita mukaan, kun siellä kuitenkin mennään autolla joka paikkaan niin ei edes ehdi tulla kovin kylmä, ellei ole muuten vaan ulkona tai mene laskettelemaan :D

   Poista
  2. Okeei, mut kiitti näistä tiedoista ! Ajattelin, että jätän talvitakin Suomeen, koska haluan kuitenki ostaa uuden, pitäis sit kattoo, jos ottaisin laskettelutakin mukaan, ku haluaisin varmasti lasketella tuolla, kun on mahdollisuus :)

   Poista