tiistai 14. toukokuuta 2013

This is what I have been up to

Jotain kuvia viime viikoilta. Mulla ei oo oikeen aikaa istua koneen ääressä, joten ei oo tullut blogia niin tiuhaan tahtiin päiviteltyä. Mulla alkaa päivät uhkaavasti vähenemään, joten nyt teen joka ikinen päivä jotain and I'm having the time of my life. Koulupäivät vähenee koko aika ja vaikka kuinka yritän unohtaa kuinka vähän aikaa mulla on jäljellä täällä, niin aina joku on muistuttamassa. Mä oon lähentyny kaikkiin mun kavereihin jotenkin tosi paljon lähiaikoina ja yritän nauttia niiden kanssa olemisesta niin paljon kun mahollista. Haluun tehä niin paljon muistoja vielä kun kerkeän, nauraa liikaa, kokeilla uusia juttuja, käydä kaikkialla, hengata kaikkien kavereiden kanssa, viettää aikaa perheen kanssa, painia parkerin kanssa, halata paljon ja kertoa kyllästymiseen saakka kuinka paljon näistä ihmisistä välitän. Välillä iskee aina paniikki kun tajuaa, että kohta on jo vuosi ohi. Läheisten silmät ku kostuu ku ne puhuu mun lähdöstä särkee mun sydämen, enkä tiedä mitä niille pitäisi sanoa. Kysynpähän vaan, että mikä meitä vaihtareita vaivaa kun lähetään toiselle puolelle maapalloa luomaan uus elämä ja yhtäkkiä se kaikki jätetään. Siinäpä paljon pohdittavaa. Mun vanhemmat ja pikku sisko tuli Suomesta viime vklp tänne, joten tuun postailemaan kuvia siitä seuraavaksi. xoxo meeeee

Anni ja Joelle

At lunch

My first Jazz game! 


On top of the world

Late EasterParker lukitsi mut ulos

Valokuvaus tuntia varten


8 kommenttia:

 1. Ei oo kauaa enaa jaljel ihan hulluuuuuuyyy

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi ! :)
  Mullakin silmät kostu tota tekstiä lukiessa, vaikken sua tunne mut tiiän ton tunteen kun aika on loppumassa ja pitäis jättää hyvästit kaikille tärkeille henkilöille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oh no, tää on ihan kauhea tunne and life isn't fair kun tämmöstä joutuu käymään läpi.

   Poista
 3. Tää on jo vanhempi postaus mut kommentoin nyt silti. Niin siistiltä näyttää toi Jazzin peli, mun host veli lupas viedä mut sinne, so cool!:D

  Kiitos Sofi oikeesti, kun sait puhuttua mulle järkeä Utahin suhteen. Sun blogi on yks tekijä, joka on saanut mut niin iloseks, et lähen just Utahiin.
  Sulla oli varmasti mahtava vaihtovuosi ja samaa toivon itsellekin. En malttais yhtään oottaa 7.8, jolloin lähtö kohti New Yorkia koittaa :) 10.8 sitten Salt Lake Cityyn, I really can't wait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Jazz game oli ihan hullun siistii kun saatiin vielä niin hyvät paikat ja koko yleisö oli ihan messissä! :) Oon ilonen että oon voinut auttaa! Mun vaihtarivuosi oli paras vuosi koskaan, toivon että sun kokemuksesta tulee myös ihan huippu! Päivät ne vaa vähenee ja kohta oot kuule jo kentällä ;)

   Poista