lauantai 18. toukokuuta 2013

Höpöttelyjä

Kaunis nassukka jääny tohon, pahoitteluni. 

9 kommenttia:

 1. Sain perjantaina tiedon, että oon itsekkin lähtemässä Utahiin, Salt Lake Cityn esikaupunkialueelle Holladayhin vaihtoon nyt syksyllä, 12. elokuuta ! Oon menossa Expon kautta kans ja fiilikset on ihan mahtavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti, woaah awesome!! :) En tiiä Holladayn aluetta paljon yhtään, mut koko Salt Lake alue on ihan mahtava, joten enjoy!(8 Tsemppiä kauhiasti ja have fun!:)

   Poista
  2. Joo, tuntuu kyllä tosi mahtavalta ja oon tosi iloinen, et pääsen Utahiin, siellä näyttää olevan niin hienoa ja kaikkee :D Kiitos ja aion kyllä nauttia ! :)

   Poista
 2. Mitä sulla maksoi koko sun Hawaii matka muuten, siis lennot ja se hinta siitä ? Kun oon menossa jenkkeihin syksyllä, niin mua kiinnostais tosi paljon hawaii-reissu, jos mun järjestö järjestää sen ens vuonna, mutta rupesin miettiin, jos se tulee tosi kalliiks... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Umm se ite matka oli reilu 900 dollarii + lennot + käyttöraha siel hawaiil. Se on joka pennin arvonen! :) Mene ehdottomasti jos on mahollista :)

   Poista
 3. Heipsan, sulle on tunnustus mun blogissa :)

  http://wildcarnivalride-siru.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Sun englanninkieli on mun mielestä hirveesti kehittyny ekast videopostauksest vaikka tosi sujuvaa se oli sillonki!:) Pidä nyt loppuaika tosi hauskaa siellä! Itsellä vaihtovuosi 73 päivän päässä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos, ihanaa kuulla toi(8 Mie pidän!! Wäää se menee tosi nopsasti :))

   Poista