keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Challenge

Tanjalta sain haasteen joten vastailenpa nyt tähän :) 

Haasteen ohjeet : Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään sekä vastata haastajan 11 kysymykseen ja keksiä sen jälkeen 11 uutta kysymystä seuraaville haasteen saajille. Vastailun jälkeen tulee valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa, haastaa heidät ja mainita haasteessa. 
EI TAKAISIN HAASTAMISTA !

11 asiaa minusta :
1. Nimi on Sofi, joka tarkoittaneepi suomeksi viisautta, siitä voi päätellä kuin fiksu tyttö olenkaan(8 Mussa on myös perfektionistin vikaa, I'm a dreamer, teen kaiken unelmieni eteen ja osaan nauraa itelleni. 


2. Mun huumorintaju on jotain ihan omaa luokkaansa ja jutut on niin huonoja, että ne on olevinaan hauskoja. Parhaat jutut tulee kuitenkin parhaitten kavereiden kanssa, koska tarviin aikaa, että voin olla täysin oma itteni. 
3. Oon ollut älyttömän ujo ihminen, mutta nyt kun tulin tänne vaihtoon niin oon päässyt siitä eroon tosi paljon. Täällä kun ei ollut muuta vaihtoehtoa kun alkaa puhua randomeille ihmisille. 
4. Mulla on Suomessa kolme lempparityttöä odottamassa, (Eeva, Emilia ja Jenna, tuosta pääset sen blogiin nimeä klikkaamalla) enkä malta odottaa, että näen ne uudestaan. Ne merkitsee mulle tajuttoman paljon ja on ollut välillä tosi rankkaa ilman niitä. 


5. Mulla on monen monta outoutta. En osaa viheltää, mun kieleen sattuu kun joku vääntelee ja kääntelee ilmapalloja, mun on pakko leikata pizzasta se 'kärkipala' ja sitten voin vasta syödä loput käsin, en kutia jalkapohjista, aina kun pitää todistaa etten ole robotti ja pitäis sumeita kirjaimia osata tunnistaa niin ne menee aina pieleen, en osaa olla suihkussa ilman musiikkia (joko laulan tai kuuntelen musiikkia, tai sekä että) etc. 
6. Ruoka on intohimoni. Suomessa oon kyllä älyttömän nirso, mut täällä uppoo melkeestää mikä vaa, enkä onneksi lihokkaan tosi helposti. En syö karkkia melkeen ollenkaan, mutta suklaata senkin edestä. Nytkin syön KitKattia. Ja älkää edes yrittäkö, suklaa ja karkki ei ole sama asia!! 


7. Haluaisin oppia elämään hetkessä. Täällä oon senkin oppinut aika hyvin, mutta silti elän aina muistoissa tai joko suunnittelen ensi kesää. Pitäisi useemmin muistaa nauttia tästä hetkestä ja ottaa ilo irti näistä kuukausista täällä.
8. Rakastan matkustelua. Oon käynyt tosi monessa paikassa ja n. kerran vuodessa me perheen kanssa johonkin suunnataan, joten olen tosi onnekas! Meidän koko perhe laskettelee, mutta rakastetaan myös aurinkoa ja shoppailua. Jotenkas Alpit, Thaimaa ja New York kuulostaa kaikki täydelliseltä. Haluun käydä vielä monen monessa paikassa.


9. Oon tosi luotettava ihminen ja oon aina se kenelle kasataan huolet ja murheet, Sofi kyllä hoitaa.
10. Mun mielestä on kivempi kuulla että on erilainen, omalaatunen, hauska etc. kun hoetaan kuinka nätti on. Vietin monta vuotta yrittäen olla samanlainen kuin kaikki muutkin, mutta kuin hienoa olikaan tajuta, että paljon kivempaa olla erilainen. 


11. Oon rakastunut rakkauteen. Kysymyksiä minulle : 
1. Opiskeletko vai työskenteletkö? Missä? Opiskelen Bingham High Schoolissa tällä hetkellä. Vuoden tauolla Haminan lukiosta, ihan hyvää tekee.. 
2. 5 asiaa joita itsessäsi arvostat Osaan iloita pienistä iloista, spontaanisuus, itsenäisyys, se että mä oikeesti lähin tänne eli rohkeus jajaja
3. Milloin viimeksi olet ollut ulkomailla? Missä? Toisaalta tää on nyt mun toinen koti enkä tiiä lasketaako toisessa valtiossa käymistä ulkomaiksi, joten viimeksi kävin Thaimaassa! 
4. Onko sinulla ollut useammat kuin yhden väriset hiukset? Ruskeen eri sävyissä ja punertavat. 
5. Maailman paras elokuva? The Perks Of Being A Wallflower, The Notebook, Pitch Perfect


6. Kuinka monet kengät omistat? Täällä mulla on joku 10 paria ja Suomessa lisää. 
7. Onko sulla jokin kuva mikä merkitsee sulle paljon? Laita blogiin?;) Moniakii varmaa, mutta täällä mulla ei oo niitä mukana. 
8. Mitä pidät haastajan blogista? Pidän kovin, se on monipuolinen ja mielenkiintoinen :) 
9. Mikä on parasta liikuntaa? Liikunta.. kivaa? Haha okei voi se kivaa olla joskus, mulla vaan on usein motivaation puutetta. Parasta on kaikki maailman ulkoliikuntalajit ja sit salilla on kiva välillä käydä. Esim. laskettelu, uinti kesällä, pyöräily, lenkkeily keväällä, koris omalla pihalla etc. Sisäliikunnoista kivoin on jääkaapille kävely.. 


10. Inhoatko ketään? Jos kyllä, miksi? En mä ihan kunnolla inhoa, muutamasta ihmisestä en pidä yhtään. Enkä pidä aina niistä ihmisiä ketkä pystyy parempaan kun minä ja oon kateellinen. 
11. Paras lapsuuden muisto? En nyt kyllä osaa parasta valita. Tulee mieleen kaikkea noloa, yllättäen. 


Te kaikki mahtavuudet ketkä haluatte tän tehdä niin siitä vaan, minä lazy butt en jaksa katsoa kellä on alle 200 lukijaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti