sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Promise you'll remember that you're mine

Huomenna oon kuukauden täällä ollu, huurjaa! Tiistaina kirkon nuoret kokoontu ja meillä oli rivitanssia ja mul oli vähä ennakkoluuloi sitä kohtaa, mut se osottautuki ihan älyttömän hauskaks :-D Yhessä vaiheessa piti olla parit ja oltii mun parin kanssa niin surkeita, ettei voinu muuta ku nauraa.. Torstaina kirkon nuorilla naisilla oli lentopallopeli ja sekin oli ihan hauskaa, vaikkei sekään kovin hyvin menny haha :-D Perjantaina käytii syömässä ja siitä suoraa Ikeaan, ku otin puheeksi pullan, joten mentii ostaa cinnamon rollsei. Käytii sen jälkeen ettimässä kaardemummaa ja löydettiiki sitä, mut oli aikas turhan kallista. Paulilla on kuitenki suomalainen kaveri Marja jossain täällä Utahissa ja Marja teki lauantaina korvapuusteja nii Lisa ja Paul kävi hakemassa ne korvapuustit, sekä suomalaista kaardemummaa samalla ku ne tuli häistä! Lauantaina kävin shoppaamassa ja sitte illalla mä olin Michaelin (saksalainen vaihtari), sen hostveljen Calebin ja Daphnen (hollantilainen vaihtari) kanssa kattomassa The Amazin Spider-manin, jonka jälkee mentii KFC syömään. Tänään juttelin isin ja jennan kanssa skypessä, sekä kävin kirkossa, golffaamassa ja naapurissa kattomassa niitten unta koiranpentua, joka oli syötävän sulonen :-) En oo oikee kameraa jaksanu kannella mukana, mut puhelimella oon joitakii kuvia ottanut nii tässä niitä :-) 
1. The Black and Blue game. Eka jenkkifutismatsi missä olin ja tossa näkyy marching band! 2. Viime viikonloppuna poolilla. 3. Nää ostaa aina huoltoasemalta överi-ison sodan ja toi maksaa vissiin dollarin. 4. Joku tosi laadukas picture.
1 & 2 Moabissa kuvailin tommosia tauluja, jääkaappimagneetteja yms. missä on kivoja tekstejä. Alempana lisää niitä. 3 & 4 Kaupat on jo täynnä halloweenkrääsää. 
1. Niin söpöjä cappeja! 2. Tommone positiivaripaita Walmartissa. 3. Mun eilinen kuitti KFC:llä :-D Myyjä oli kirjottanu meiän kaikkien nimet väärin.. 4. Breakfast (8

Lauantain ostoksia. Ekassa kuvassa oleva toppi on vanha, mutta noi kukkafarkut ostin :-) Kaunis ilmekii näköjää. Otan aina kännykäl kuvia ja lähetän Eevalle Whatsappilla, nii löytyy mitä oudoimpia kuvia välillä. Kaaunis pinkki auringonlasku, kuva ei oikee tee oikeutta sille. Olin golffaamassa ekaa kertaa ja oli se ihan kivaa! :-D 
Huomenna mulla on tanssikoe ja vähä jänskättää! Pitää osata tanssitermit ulkoo ja ne pitää osata selittää, tunnistaa ja tanssia! Joten nyt kertausta kertausta kertausta. Take care. 

2 kommenttia:

  1. mul olis yks kysymys: Missä vaiheessa sait tietää että mikä se sun vastaanottava järjestö siel Jenkeis on? Mä oon ite lähös ens syksynä Exploriuksen kautta jenkkeihin ja mun hakupaketissa on sekä ICES:n että Aspectin logoja ni mietin vaa et toimiiks ne jotenki yhessä vai tuleeks niist toinen olee se vatsaanottava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä vaiheessa kun tein hakupakettia :) Mulla oli pelkästään Aspectin papereita täytettävänä nii en osaa oikeen sanoa :D Luulisin, että toinen vaan niistä tulee olemaan sun vastaanottava järjestö!

      Poista