maanantai 10. syyskuuta 2012

I remember tears streaming down your face when I said, I'll never let you go

Hi! Nyt oon kolme viikkoa täällä ollu ja aika on menny toosi nopsasti. Koulussa on tosi kivaa ja tykkään kaikista mun aineista! Historia, enkku ja matikka ei oo ihan mitään lemppariaineita, mutta tähän mennessä suht helppoa ja opettajat on hirveen mukavia :-) En oo löytäny mitään ns. omaa kaveriporukkaa, mutta joka tunnilta löytyy nyt joku kenen kanssa jutella :-D Lounaallakaan en oo vielä kertaakaan yksin jääny. Tänää kyl aluks olin yksiksee, mut sit 2 tyttöö tuli onneks mun seuraks vaikken niitä ikinä ennen ollu nähnykkää. Poikkeaa taas vähän Suomesta tommonen :-D 

Perjantaina olin futismatsissa (Bingham voitti jeij) toisen suomalaisen vaihtarin, sen seuraavan hostsiskon ja Brooken kanssa ja sitte ku ne lähti nii olin Matthewn ja sen kavereidenkaa :-) Tulin myös Matthewn kyydillä kotii ja siinä kyllä tuli huomattua jotain mitä suomalaiset miehet ei tee.. Nimittäin oven avaaminen naiselle! Lauantaina mentiin Paulin vanhempien luokse ja niillä on siinä ihan lähellä uima-allas nii mentiin Lisan, Paulin äipän ja Paulin siskon pojan kanssa sinne uiskentelee ja ottamaa aurinkoa! Illalla mentiin käymään semmosille ns. markkinoilla. Sunnuntaina menin ekaa kertaa täällä kirkkoon, mutta menin vaan viimiseen osioon. Näillä on 3 osiota ja yhteensä ne kestää 3 tuntia. Ei se tapahtuma poikennukkaan hirveesti meiän omasta! Täällä nää naiset pukeutuu hameisii/mekkoihin ja miehet on puvut päällä, mikä on mun mielestä ihan kiva juttu :-) Hamoset ei vaa saa olla mitää kovin lyhkäsiä ja yläosan pitää olla tarpeeks peittävä. Kirkon jälkee tehtii Lisankaa toosi hyviä pipareita ja mentii Lisan siskolle syömää. Sen jälkee haettiin Anni (se toinen suomalainen vaihtari) ja mentiin Paulin pomon luokse saunomaa! Oi että oli ihanaa päästä saunaa :-) 

Tässä tulee nyt muutama kuva mitä en oo jostain syystä saanu tänne blogiin asti tuotua. Noi ensimmäiset kuvat on 3 viikkoa vanhoja eli otettu sinä päivänä ku tulin tänne :-) 
Jazmine :-) Neighborhood party! Tää löytyy mun seinältä! Eeva laitto viimisen iltan Suomessa muutaman kuvan meiän postilaatikkoo, nii ne sopii perfectosti tohon :-) Tän näkösenä menin kirkkoon!

6 kommenttia:

 1. siis toi koira on liian söpö! :-D

  VastaaPoista
 2. HERRANJUMALA NOI TALOT ON TÄYDELLISIÄ,suomes sais olla useempiaki tollasia meinaa mun lähellä on yks ton näköne talo ja kuolaan aina sen perään ku ajan siitä ohitte...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo pikkusen eri luokkaa ku Suomessa! :D ja näissä on huoneet ihan tajuttoman korkeita!

   Poista
 3. Ooo tulee niin amerikkalain ja sellain leffafiilis ku näkee noi talot ja naapuruston! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha jep:-D tykkään tästä naapurustosta ihan älyttömästi, jotaa nin erilaista ku Suomessa! :-D

   Poista