keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

YOLO

Kaksikymmentäkolme päivää!? Mihin nää päivät oikein katoaa? Enää kolme kokonaista viikonloppua jäljellä. Kysyin Exploriukselta lentotiedoista, mutta ne ei olleet vielä varanneet lentoa. Sen verran pysty kertomaa, että pitää varautua aikaseen herätykseen. Olin aikasemmin ajatellu, että haluun kaverit kentälle hyvästelemää meitsin, mut nyt ku miettii nii ehkä se on jo tarpeeks rankkaa hyvästellä oma perhe lentokentällä. 

            Haloo Helsinki! - Maailman Toisella Puolen

Nyt hihnalle laukku
ja viimeinen kuppi naamaan
Kohta pilvien päältä 
voin muistaa tämän maan
Ei mulla oo tarkkaa suuntaa 
mä menen minne sattuma johtaa
Mulla on mukana kuvat
mutta katseet eivät kohtaa


En osaa ajatella yhtää et mä oon oikeesti kohta rapakon toisella puolella. Kaikki kysyy koko aika et jännittääkö jo? Ei, mua ei jännitä vielä yhtään. Voi tietysti olla et sillon ku kone nousee ja tajuun, etten tuu takas pitkää aikaa nii paniikki iskee :-D Mulla on pelkästää hyvä fiilis tästä tulevasta vuodesta, vaikka tiiän et se voi olla aika rankka osittain.  Äiti lähti tänään New Yorkkiin ja lähettää sieltä paketin mun hostperheelle. Jos se ei maksais ihan liikaa nii se on hyvä keino saada mulle tavaroita jälkikäteen Utahiin jos on tarvetta. Pakettiin laitettiin ruisleipää, salmiakkia ja kortti! Laitettiin ruisleipä menemään jo nyt siksi, koska ku mä lähen nii se ehtii mennä huonoksi matkalla. Oon kuitenkin sen kolme päivää Nykissä. Ensimmäinen ja viimeinen kuva we<3it

Joku olikin jo laittanut mun blogin blogloviniin, elikkä senkin kautta voi seurailla:)

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

5 kommenttia:

 1. Tää on nii hulluu 23 päiväää! Lasken joka päivä vaa noit päiviii, ootan niiin paljon! MUakaa ei jännitä yhtäää ku kaikki kyselee et jännittääks. Mut emt emmä viel oo oikee sillee tajunnu et mä lähen vuodeks pois..:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin lasken miekii:-D 23 päivää ja sit myö lähtää maailmalle(8 Hahah voi tulla aika mielenkiintonen lento jos viimeistää siin vaiheis alkais tajuamaa :-D !

   Poista
  2. No äläpä! Onneks sä lähet samaan aikaa ku mä nii ainaski yks tuttu:-D

   Poista
 2. Mä taas oon varmaan ihan toinen ääripää, koska oon ihan hirveessä paniikissa jo nyt ja joku miljoona asiaa ois vielä hoidettavana. Plus oon varma, että unohan jotain haha:D Mietin muuten tossa viimeks eilen tota biisiä! Se on aika sopiva tähän kohtaan. :)

  http://mattilostinny.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis löytää joku kultanen keskitie meiän kahen ääripään välilt :-D ei stressais liikaa ja jännittäis sopivasti.. Haha no joo tosta mäkin oon aika varma et jotain unohan! Ihan varmaan joku lippunen tai lappunen puuttuu usan kentäl:-D Juu biisi sopii ku nenä päähän, voi olla jenkeis aika sekavat tunnelmat jos tommosta erehtyy kuuntelemaa!

   Poista