sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Summer Up

Vaikka tää onkin vaihtariblogi nii laitoin tänne nyt näitä vähäisiä Summer Up -kuvia! Olin tuolla ekaa kertaa ja meen kyllä ehdottomasti uudestaan, vaikkei telttailu olekkaan ihan mun juttu :D Festarifiilis on aika mieletön huolimatta kipeistä jaloista ja sen semmoisesta. 2 kommenttia:

  1. nyt saattaa tulla kamala vuodatus, tää sun blogi nostatti jotenki mun tunteet pintaa!! :D mut hihih en tienny et siul on blogi, nyt löysin sen kuiteskii :-) vitsi oon kateellinen siulle, ku pääset vaihtoo.. kumpa itekki sais tommosen mahollisuuden! ja mikä toi siun ruotsin kesäjutska on mist puhuit jossai blogimerkinnäs? :o minuu harmittaa, ettei olla oltu kauheest tekemisis ja nyt siä lähet vuodeks jonnee huitsin nevadaa:(:(: mut en voi muuta sanoo, ku et hyvää matkaa ja pidä älyttömän kivaa siel !! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui mitens se on mahollist:Dd Joo tämmösen väsäsin et pysyy ite ja muut kärryil mun elämäst:) En oo oikee itekkää ottanu selvää siit kesäkurssista, mut siis viikon kestävä ruotsin kielen kurssi jossain päin Ruotsia ja sillä saa korvattua yhen lukion ruotsin kurssin :D Me ollaa kyl nähty ihan liian vähäsen!): Kiitos tooosi paljon emmi ♥ Ja lupaan pitää kivaa, pidä siekii tääl hanimaas:)

      Poista