lauantai 8. kesäkuuta 2013

Saying Goodbye

Kotiinlähtö lähestyy niin nopiaan että hirvittää. Koko viikon on ollu hurja kiire eikä mulla oo ollut edes aikaa nukkua kunnolla ja sen tunnen koko kehossakin. Maanantain oli Yearbook Stomp, siellä signeerattiin kaikkien yearbookkeja ja kirjotettin mukavia juttuja. Olin sinä päivänä koulussa 14 tuntia.. Se olikin sitten viiminen päivä koulua ja se oli tosi haikeeta. Piti sanoa monia hyvästejä.. :( Tiistaina Graduation, johon mäkin pääsin osallistumaan ja sain semmosen todistuksen tästä vuodesta. Samana päivänä oli Senior Sunrise. Mentiin Mona Lake nimiseen paikkaan seuraavan vuoden senioreitten kanssa. Me grillattiin uitiin tansittiin juteltiin naurettiin syötiin ja katteltiin upeinta tähtitaivasta minkä oon ikinä nähnyt. Aamu 5 ajettiin takasin koululle ja katottiin sunrise yhdessä. Keskiviikkona yritin nukkua vähän ja sitten mun kaverit piti mulle 'surprise' going away partyt mut mä tiesin niistä nii hiphei ei ollukkaa niin iso ylläri haha. Oli kauheeta sanoo joillee niistä jo hyvästit. Torstaina mentiin Lagooniin, joka on iso huvipuisto täällä ja siellä oli super hauskaa. Perjantaina nukuin pitkään ja illemmalla menin viimiselle treffeille Josen kanssa :( Oon yrittänyt alottaa pakkaamaan mut se on tosi turhauttavaa, ja haluaisin vaan tehä itkupotkuraivarit, koska en halua pakata, en halua sanoa hyvästejä, en halua tehä kaikkea viimistä kertaa, en vaan halua. Kohta mä oon jo lentokentällä ja mun pitäis muka pystyä päästämään irti mun perheestä. Vaikka on kiva nähdä kaikkia kotosuomessa niin tekisin mitä vaan että voisin olla edes viikon pidempään täällä. Minne onkaan nää 10 kuukautta kadonnut? Mä en oo vaan valmis menemään takaisin. 


3 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä sellasen kattavan postauksen amerikkalaisesta koulusta? Esim onko helpompaa kuin suomikoulu, miten koulupäivät menee, mitä aineita sulla oli jne jne. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! :) Ite oon ust lähdössä kuukaudeksi reissuun ja kavereiden hyvästely tuntuu jo niinkin lyhyeksi ajaksi vaikeelta, voin kuvitella miltä susta tuntuu! Tsemppiä :)

    VastaaPoista